Binnenstebuiten evenement bij CLAU-D

clau-d binnenstebuiten modekwartier

 

Binnenstebuiten event in het ModeKwartier 19.03.2022

Elk jaar in voorjaar vieren we in het Modekwartier de start van de lente.
En omdat we tegen die tijd al weken snakken en uitkijken naar zonnige dagen gaan we dat vieren ook!
CLAU-D en Menlook zetten de deuren open om de lente (en jou!) binnen te laten. 

CLAU-D Handmade Fashion

Bij CLAU-D vind je designers dameskleding die je nergens anders ziet en is ontworpen en handgemaakt in het atelier van Claudia Träumer. Zij vindt het belangrijk om kleding met een lange levensduur te maken voor mensen die hoge kwaliteit willen en een goede pasvorm belangrijk vinden, maar ook willen dat hun aankopen meer sociaal verantwoord zijn.
Kenmerken van CLAU-D: tijdloos, vrouwelijk, stijlvol met een stoere touch, kunstzinnig en eigentijds met dameskleding die je zowel overdag als in de avond kunt dragen. 
Bij CLAU-D vind je een grote variëteit aan jurken voor dames. Een stijlvol zwart jurkje voor die speciale gelegenheid of een casual wollen trui jurk ‘voor het altijd goed’ gevoel voor de dagelijkse bezigheden. De mogelijkheden zijn eindeloos. In de collectie vind je broeken, tops, rokken, tunieken en heel veel elegante jurken.

Lees ook: Oktobervest in het Modekwartier Arnhem 

 

 

 

Menlook bijzonder in overhemden

Bij Menlook speelt mannenmode een belangrijke rol. Je vindt hier de grootste collectie heren overhemden met print. De kleurrijke overhemden kom niet overal tegen in een winkelstraat.
Van een grafische koffie bonen print tot een overhemd met prachtige kunst van Gustav Klimt maakt Menlook bijzonder in overhemden.
De verscheidenheid aan overhemden in de webshop van Menlook en de winkel in het Modekwartier te Arnhem is enorm. Daardoor is er altijd wel een overhemd met kleurrijke print te vinden dat voldoet aan jouw wensen.
De modieuze mannen herkennen deze tendens des te meer en genieten van een kleurrijk en passend overhemd of blouse.

 

Modekwartier Sonsbeeksingel

Bezoek ook de ateliers en winkels in het gezellige Modekwartier voor handgemaakte kleding, schoenen, sieraden, tassen en decorstukken voor in huis. Een dag winkelen gaat natuurlijk gepaard met een heerlijke kop koffie in de ochtend, uitgebreide lunch en wijntje om de dag af te sluiten in een van de cafe’s en restaurants in het modekwartier.
Dat Arnhem mode en designstad is, zie je tijdens het binnenstebuiten event terug in het Modekwartier. Op deze creatieve plek, midden in de wijk Klarendal, op loopafstand van de Arnhemse binnenstad, draait het om mode en design en om kunst en een gezellig hapje.

Lees ook: Design dameskleding in de nacht van de Mode. 

Tot Slot
Claudia Träumer, Vincent Welten en andere ondernemers in het Modekwartier grijpen deze dag aan om hun kasten binnenstebuiten te keren voor de grote lenteschoonmaak. Dat betekent: heel veel lentefrisse collecties, speciale acties, spectaculaire aanbiedingen en volop gezelligheid op straat. Zorg dat je het niet mist en er bij bent op 19 maart tussen 11 en 17uur