Claudia Träumer maakt je garderobe Lente-proof

claudia träumer dameskleding



Het is bijna zover. Het nieuwe modeseizoen komt eraan. Het is tijd voor je nieuwe Claudia Träumer lente look, maak je garderobe Lente-proof.
We hebben hard gewerkt aan de nieuwe collectie in het atelier in het modekwartier te Arnhem, om een mooie frisse kleurrijke collectie te maken voor het nieuwe mode seizoen.
Samen met de doorlopende collectie en de nieuwe fashion kledingstukken hebben we in de dames kledingwinkel CLAU-D en in de webshop weer een kleurrijke en tijdloze damesmode collectie neergezet.
Geschikt om mee te mixen en te matchen met de kleding uit je eigen garderobe.

Tijdloos, van goede en hoge kwaliteit

Bij CLAU-D vind je een grote diversiteit aan handgemaakte exclusieve dameskleding, van een goede en hoge kwaliteit, deze is duurzaam in het eigen atelier geproduceerd en is hierdoor tijdloos te noemen. Wij maken de kleding voor dames met veel passie en aandacht, waardoor een kledingstuk duurzaam is en lang meegaat.
Veel uit onze Claudia Träumer dames kledingcollectie kun je het hele jaar door dragen, maar we maken ook speciaal voor de warmere dagen luchtige jurkjes, topjes, broeken van linnen etc.
Zomerkleding die gezien mag worden in frisse kleuren en van goede kwaliteit stoffen. Tel daar een goede pasvorm bij op en je schaft hiermee een tijdloos stijlvol kledingstuk aan om jarenlang draagplezier van te hebben. Zo werken we allemaal mee aan een duurzame wereld.

Onmisbare kledingstukken voor de lente-zomer

Er zijn een aantal onmisbare kledingstukken die niet in je kast mogen ontbreken als de lente-zomer eraan komt.
Met deze zomer kleding blijf je up to date en combineer je met je eigen kleding.
Onmisbaar is de stretch Cropped broek ‘Ella van een duurzame Modal stof.
Deze super comfy broek is perfect te combineren met een tuniek of leuk lang t-shirt of wikkeltop. Een paar hippe sandalen eronder of voor de gelegenheid een mooie pump.
Wat niet mag ontbreken in je zomergarderobe is een wikkeltop, lange wikkelblouse of wikkelvest zoals uit de Claudia Träumer collectieOverslagvest Camelle’
Dit maakt je outfit meteen vrouwelijk en accentueert je taille voor een mooi silhouet.

dameskleding winkel claudia traumer