Damesmode online bestellen

damesmode online bestellen

Damesmode van CLAU-D Arnhem kun je nu ook online bestellen.
Onze exclusieve collectie voor moderne vrouwen bekijken en kopen in onze dameskledingwebshop of kom naar onze mooie winkel in het Modekwartier in het centrum van Arnhem.
De mooiste dameskleding van CLAU-D en Claudia Träumer staat voor een perfecte pasvorm en top kwaliteit, handgemaakt in het eigen atelier en in een kleine oplage geproduceerd. Shop deze leuke kleding, zoals jurken, broeken, tops en vesten en bestel online de duurzame kleding van CLAU-D.

Lees ook: Waarom kiest CLAU-D voor duurzaam?

Dameskleding shoppen in Arnhem

In het centrum van Arnhem vind je het Modekwartier, hier kun je bij de dameskleding winkel van CLAU-D aan de Sonsbeeksingel 106, dames mode vinden die stijlvol en tijdloos is.
Aparte kleding voor zowel hippe dames die willen opvallen, maar ook mode voor oudere dames, je vind hier ook de stijlvolste basics en feestelijke en zakelijke kleding voor dames.
Bij CLAU-D krijg je maatwerk, is bijv. de wollen lange broek Evy te lang, dan maken wij deze gratis korter voor jou.
Wij zorgen ervoor dat je kledingstuk perfect past en als nodig passen we het voor je aan, gratis!
Vind u iets uit onze collectie leuk in de online webshop, maar twijfel je aan de juiste maatvoering, kom dan naar de winkel in Arnhem en wij zorgen voor jouw persoonlijke maatwerk.

Lees ook: Oktobervest in het Modekwartier Arnhem

Ruime keuze, veilig en gemakkelijk bestellen

In de online modewinkel van CLAU-D hebben we een ruime keuze en is de kledingcollectie veilig en gemakkelijk te bestellen. Wij versturen gratis en je mag altijd ruilen en retourneren. In de webshop vind je een handige maattabel en wastips om het jou nog makkelijker te maken een keuze voor de juiste maat en materiaal.
Heb je extra advies nodig of heb je vragen over speciale wensen, dan kun je altijd contact opnemen met Claudia Träumer en dan helpen we je graag verder.

Tot slot

Zoek je online damesmode die perfect past bij jou, neem dan eens een kijkje in de webshop van CLAU-D, naar onze exclusieve en unieke dameskleding.
We vullen onze online collectie steeds aan met nieuwe looks voor jou fashionable outfit en je ziet gegarandeerd de leukste dames mode die geschikt is voor in jouw garderobe.