opc_loader


Welkom bij Clau-D, waar mode en comfort samenkomen in een prachtige collectie damestops. Vandaag nemen we je mee op een kleurrijke reis door enkele van de meest opvallende tops uit de Claudia Träumer collectie. Van elegante kanten tops tot comfortabele wikkelvesten, deze collectie heeft voor elke vrouw iets bijzonders te bieden.
 

Purple Lace: Een top om in te shinen

Laten we beginnen met de Purple Lace top, een absolute must-have voor elke vrouw die van een vleugje glamour houdt. Deze prachtige paarse kanten top is ontworpen om je te laten stralen. De grove structuur en het bloemmotief geven deze top een unieke uitstraling die zowel elegant als speels is. Draag onder dit elegante damesshirt een mooi t-shirtje of spaghetti topje en bijvoorbeeld een palazzobroek. Maar ook op een stoere jeans kan dit kanten shirt een chique eyecatcher zijn. Het paarse truitje heeft een mouw tot aan de elleboog is in de rug getailleerd en sluit daardoor heel mooi aan. Of je nu een avondje uit gaat of een speciale gelegenheid hebt, met het paarse truitje Purple Lace ben je verzekerd van een onvergetelijke look. Het is een statement van elegantie.

Cilla: De Blauwe top die je moet hebben

De Cilla wikkeltop met lange mouwen is een ander juweeltje uit de collectie. Deze geweldige blauwe top is gemaakt van een zachte, duurzame viscose mix die zorgt voor ultiem draagcomfort. Dit leuke damestop is erg fijn en comfy te dragen op een mooie jeans met een sportieve sneaker eronder, maar misstaat ook niet op een nette zwarte broek of op een kokerrokje met een hoge hak. Hier kun je echt goed mee mixen en matchen. De Cilla top is veelzijdig en kan gemakkelijk gecombineerd worden met zowel casual als chique outfits. Het is een item dat niet in je kledingkast mag ontbreken, perfect voor elke gelegenheid.

Kings Blue: Een feest voor het oog

Het Kings Blue wikkelvest is een waar feestje om naar te kijken. Gemaakt van katoenen stretch tricot, biedt dit vest niet alleen een prachtige blauwe kleur, maar ook een heerlijk zacht en comfortabel gevoel. Het blauwe top is perfect voor de koelere dagen en voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje uit, met het Kings Blue wikkelvest zie je er altijd stijlvol uit. De dames top is goed te combineren op een jeans of op een sportieve rok, draag er een spaghetti topje met een kanten decolleté onder, zodat je het zowel chique als casual kunt dragen. De zomen zijn met een smal koord-lock randje afgewerkt. Je kunt deze wikkel top op verschillende manieren knopen, naar gelang wat je er onder draagt. Op een jurkje kun je het losjes aan de voorkant strikken en op een broek kun je het om je heen wikkelen en aan de achterzijde of in de zijnaad strikken. Dit shirt valt dan mooi op de boord van je jeans of rokje. Dit blauwe damestop is er in meerdere kleuren, er is vast een kleur bij die helemaal bij jou past.

Orange: comfortabel en feestelijk Nederlands

Voor de koudere dagen is het Orange wikkelvest een uitstekende keuze. Gemaakt van niet-prikkende Italiaanse wol, biedt dit vest zowel warmte als comfort. De warme oranje kleur is perfect voor Nederlandse feesten of gewoon voor een gezellige dag thuis. Het Orange wikkelvest is een veelzijdig stuk dat je gemakkelijk kunt combineren met verschillende outfits. Draag er een naturel, beige of zwart spaghetti hemdje of t-shirt onder en op een elegante zwarte broek of bijv. met een kokerrok of midirok eronder is je look compleet. Door het wikkelen in de taille, verkrijg je een mooi zandloper beeld.Je taille komt helemaal tot zijn recht. Het oranje wikkelvestje heeft lange mouwen en door het wikkelen ontstaat een vrouwelijke v-halslijn.

Nora en Lois: Zwarte tops voor elke gelegenheid

Tot slot hebben we de Nora en Lois tops, twee zwarte tops uit de Clau-D collectie die veelzijdig en elegant zijn. Deze tops zijn bijna met alles te combineren en zijn perfect voor zowel casual als formele gelegenheden. De Nora en Lois tops zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een tijdloze stijl die nooit uit de mode raakt.
De zwarte tops van CLAU-D, zoals de Nora en Lois, zijn perfecte toevoegingen aan elke garderobe. Deze tops combineren tijdloze elegantie met moderne stijl, waardoor ze geschikt zijn voor diverse gelegenheden.
De Zwarte Top ‘Nora’ top is een veelzijdig kledingstuk dat moeiteloos kan worden gecombineerd met zowel casual als formele outfits. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze top niet alleen comfort maar ook een luxe uitstraling. De eenvoudige maar elegante snit maakt het een perfecte keuze voor zowel werk als vrije tijd. De Nora top is ontworpen met oog voor detail, wat zorgt voor een flatterende pasvorm en een stijlvolle look.
De Zwarte Top ‘Lois’ top straalt verfijning en klasse uit. Deze top is ideaal voor speciale gelegenheden of een avondje uit. De Lois top heeft een unieke snit en is gemaakt van duurzame materialen, wat bijdraagt aan een langdurige kwaliteit en een milieuvriendelijke keuze. De subtiele details en de perfecte pasvorm maken deze top een echte eyecatcher.

Conclusie

De Claudia Träumer collectie bij Clau-D biedt een prachtige selectie damestops die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Of je nu op zoek bent naar een opvallende kanten top, een comfortabele wikkelvest of een veelzijdige zwarte top, deze collectie heeft voor elke vrouw iets bijzonders te bieden. Bezoek onze webshop clau-d.nl en ontdek de volledige collectie om je garderobe te verrijken met deze prachtige stukken.

We hopen dat je net zo enthousiast bent over deze collectie als wij. Laat ons weten welke top jouw favoriet is en hoe je deze zou stylen. We kijken ernaar uit om je te zien stralen in de prachtige stukken van Clau-D!

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.