Is de wikkeljurk de ideale zomerjurk?

wikkeljurk zomer

 

De wikkeljurk is een jurk die bijna iedereen staat omdat het jouw figuur mooi laat uitkomen. Deze dames jurk is de ideale zomerjurk en geeft je ook nog eens een mooie taille en daarbij komen je rondingen nog mooier uit. Door de lengte werking van de v-halslijn lijk je er super slank in.
Ben je lang, dan breekt de ceintuur je lengte. Ben je wat forser, oog je slanker door de mooie taillering en zelfs als je slank bent of klein, geeft de wikkeljurk je een mooie vrouwelijke vorm, wie wil dat niet in de zomer?
Met een wikkeljurk van CLAU-D ga je de zomer ideaal beginnen.“

De wikkeljurken van Claudia Träumer zijn er in vele soorten, kleuren, prints en maten.
Hiermee ben je gekleed volgens de laatste modetrend.
Kortom is de wikkeljurk van CLAU-D een heel goede keuze om je basis zomer garderobe mee aan te vullen. Ga jij deze zomer ook voor een nieuw favoriet wikkeljurkje?

kimono met hartjes print

 

De ideale zomerjurk

De wikkeljurk is er in heel veel uitvoeringen.
In de collectie van Claudia Träumer vind je de wikkeljurk in verschillende kleuren, stijlen en stoffen. Bijvoorbeeld de chique jurk met korte mouwen van 100% zijde, overgoten met een print in kleurrijke hartjes, is een geweldige zomerjurk. Is het geen plaatje?

Met een fashionable wikkeljurk in je kast ben je klaar voor elke gelegenheid, want het is een veelzijdige jurk. Een dagje shoppen, weekendje weg of dat zomer festival, jij bent er klaar voor.
Ook voor een dagje strand, draag je je bikini er vast onder en met een paar teenslippers en een hippe bril, krijg je een zomerse look waarbij jij geheel in stijl dat bruine kleurtje kunt opdoen.

wikkeljurk rode dot

 

Kleurrijke prints

Bij CLAU-D hebben wij wikkeljurkjes in verschillende leuke kleurrijke prints.
Zoals blauwe wikkeljurk …..met zijn rode dotjes en transparantie stof dat lekker zomers en luchtig draagt. Deze wikkeljurk heeft een Japanse look, door de brede wikkel ceintuur en wijde kimono mouwen.
Door er een broek met wijde pijpen onder te dragen, versterk je de look en door zijn eenvoud is de stijl tijdloos en mooi.

 

kimono clau-d modekwartier

 

Met een wikkeljurk geheel in stijl voor een opvallende outfit

Wil je je graag geheel in stijl en buiten de gebaande paden kleden, dan is de groene wikkeljurk…. een stijlvolle eyecatccher met zijn groene slangenprint van soepele stof.
Claudia Träumer heeft bij deze wikkeljurk een bijpassende broek gemaakt van dezelfde stof voor een opvallende outfit.`
Zoals op de foto met een paar plateau sandalen gecombineerd, geeft het een mooi zomers beeld. Je waant je in verre oorden door de print en belijning.
Ga naar de opening van een tentoonstelling, museum of geniet van een zomers drankje op het terras. In deze top outfit kan het allemaal.
Ben jij er al uit in welke wikkeljurk jij het beste tot je recht komt?

wikkeltop dots
Wikkeltop ‘Dot’
dames blouse met dots
Wikkeltop ‘Dot’

 

 

Tot slot kunnen we concluderen dat een wikkeljurk uitermate geschikt is voor de zomer en dat het door zijn veelzijdigheid en door de vorm het een top kledingstuk is voor verschillende type vrouwen.
Kies er een uit die jouw persoonlijkheid onderstreept en je hebt een zomerjurk die past bij jou!