opc_loader

De winter staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om je garderobe een stijlvolle update te geven. De wintermode voor dames is dit seizoen niet alleen modieus, maar ook functioneel en duurzaam. Bij CLAU-D, het label dat bekend staat om zijn tijdloze looks en duurzame aanpak, vind je de perfecte winteroutfits. Of je nu op zoek bent naar een warme trui, een elegante lange jas, of een comfortabele jumpsuit, CLAU-D heeft het allemaal. Laten we de nieuwste trends in wintermode voor dames eens onder de loep nemen.

Tijdloze stijl met een moderne twist

CLAU-D staat voor tijdloze mode met een eigentijdse twist. De ontwerpen zijn klassiek en toch helemaal van nu. Dit winterseizoen zien we veel klassieke stukken met een vernieuwde uitstraling. Dames vesten van hoogwaardige wol, bijvoorbeeld ‘Maxi vest Cosy Wool’, zijn niet alleen heerlijk warm, maar ook perfect om te dragen als een stijlvolle laag over elke outfit. Deze vesten kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met zowel casual als chique kledingstukken, waardoor ze veelzijdig en onmisbaar zijn in je wintergarderobe.

De wollen lange jurk: Elegant en comfortabel

Een van de opvallende stukken in de wintercollectie van CLAU-D is de wollen lange winterjurk. De zwarte trui jurk ’Snow’ is gemaakt van de fijnste niet prikkende Italiaanse wol en biedt een perfecte combinatie van comfort en elegantie. De jurk is ideaal voor koude dagen en kan gemakkelijk worden gestyled voor verschillende gelegenheden. Combineer hem met een paar stevige laarzen voor een casual look, of draag er een mooie riem bij om je taille te accentueren voor een meer geklede uitstraling. De zachte textuur van wol zorgt ervoor dat je de hele dag warm en comfortabel blijft, zonder in te leveren op stijl.
Wollen trui jurk 'Ruby' heeft een stoer randje en is ultiem warm en comfortabel. Dit hoogwaardige materiaal van wol, met een rood wollen gevilt streep detail geeft deze zwarte jurk een luxe en creatieve uitstraling.

Wikkelvesten en sweaters: Laagjes met stijl

Laagjes zijn essentieel in de winter, en met de vesten en sweaters van CLAU-D blijf je warm terwijl je er stijlvol uitziet. De wikkelvesten zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn perfect om over een blouse of een simpel shirt te dragen. Ze voegen een extra laag warmte toe zonder dat het ten koste gaat van je silhouet. Wikkelvest ‘Claud’ uit de Claudia Träumer collectie is een comfortabel wikkel vest in een zwart met antraciete geweven streep. Het wollige zwarte wikkelvest heeft een taillering in de rug voor een slank effect.
De sweaters en truien van CLAU-D zijn niet zomaar basic truien; ze zijn bewerkt met unieke details zoals subtiele borduursels en kunstzinnige prints. Deze sweaters zijn niet alleen warm, maar ook een echt statement stuk in je wintergarderobe.
De wollen trui yellow-black stripe is stijlvol en nog comfortabel ook. Van deze Italiaanse wollen trui is er slechts een gemaakt in het atelier van Claudia Träumer. U kunt deze vinden onder de ‘Specials’ van Claudia Träumer. Tijdloze, comfortabele winter look van een zachte wolmix met streepdessin in de kleurnuances geel zwart.

Duurzaamheid en slow fashion

Duurzaamheid is een kernwaarde bij CLAU-D, en dit zie je terug in elk aspect van hun collectie. Veel kledingstukken worden on-demand geproduceerd, wat betekent dat er geen overproductie plaatsvindt. Dit minimaliseert verspilling en zorgt ervoor dat elk item speciaal voor jou wordt gemaakt. De materialen die worden gebruikt, zoals merinowol en biologische katoen, zijn zorgvuldig geselecteerd om de impact op het milieu te minimaliseren. Deze slow fashion aanpak betekent dat je investeert in kledingstukken die niet alleen modieus zijn, maar ook lang meegaan.

Jumpsuits: Comfort en stijl in één

Voor wie houdt van comfort zonder in te boeten op stijl, zijn de warme jumpsuits van CLAU-D een must-have. Deze jumpsuits zijn perfect voor de koudere maanden en kunnen gemakkelijk gestyled worden met een paar enkellaarzen en een oversized jas voor een casual, maar modieuze look. Jumpsuit ‘Carré’ is door de ruit, die mooi doorloopt in de naden een lust voor het oog. Met dit zwart-witte broekpak ben je in een keer gekleed van top tot teen. De jumpsuits zijn gemaakt van zachte, warme stoffen die je beschermen tegen de winterkou, terwijl de pasvorm je figuur mooi accentueert. Of je nu thuis ontspant of een dagje uit gaat, deze feestelijke jumpsuit van prachtig Metallic materiaal uit de collectie van Clau-d is veelzijdig en chic.

Bomberjacks en jassen: Stoer en trendy

Bomberjacks maken dit seizoen een grote comeback in de wintermode. CLAU-D biedt een moderne versie van dit klassieke kledingstuk, gemaakt van duurzame materialen en met een tijdloze snit. Deze jassen zijn ideaal om te dragen over een warme trui of een jurk, en geven elke outfit een stoere, trendy uitstraling. De bomberjacks ‘Chinese Blossem’, ‘Flower Bomb’ en Fuffie jas ‘Jette’ van CLAU-D zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stoffen, zodat je altijd een jack kunt vinden dat bij jouw stijl past.
Een lange wollen jas is een essentieel kledingstuk voor de winter. CLAU-D’s versie van deze klassieker is allesbehalve saai. Met een moderne snit en unieke details zoals oversized knopen en een asymmetrische kraag, biedt deze jas een frisse kijk op een tijdloze klassieker. De lange wollen jas is perfect om over elke outfit te dragen, of je nu een casual dagje uit hebt of naar een formeel evenement gaat. De hoogwaardige wol zorgt ervoor dat je warm blijft, terwijl de stijlvolle details ervoor zorgen dat je er altijd modieus uitziet.

Exclusieve handgemaakte stukken

Wat CLAU-D echt onderscheidt van andere merken, is de mogelijkheid om unieke, handgemaakte kledingstukken te bestellen. Dit betekent dat je niet alleen een kledingstuk krijgt dat speciaal voor jou is gemaakt, maar ook een item dat niemand anders heeft.De specials van Claudia Träumer zijn allemaal one of a Kind. Deze exclusiviteit en individualiteit maken de kledingstukken van CLAU-D extra bijzonder. Of je nu kiest voor een bewerkte dames sweater of een op maat gemaakte lange jurk, je weet zeker dat je iets draagt dat uniek is.

Combineren en stylen: Jouw perfecte winteroutfit

Het combineren van de verschillende stukken uit de wintercollectie van CLAU-D is eenvoudig en leuk. De tijdloze kleuren en stijlen maken het mogelijk om moeiteloos een look samen te stellen die bij jou past. Combineer bijvoorbeeld een lange wollen jas met een warme jumpsuit en een paar stoere laarzen voor een stijlvolle winterlook. Of draag een bewerkte sweater met een wikkelvest en een wollen lange jurk voor een gelaagde, modieuze outfit. De mogelijkheden zijn eindeloos en met CLAU-D’s duurzame en stijlvolle kledingstukken creëer je moeiteloos je perfecte winteroutfit.

Conclusie: Investeer in tijdloze stijl en duurzaamheid

Dit winterseizoen draait alles om tijdloze stijl en duurzame mode. Bij CLAU-D vind je kledingstukken die niet alleen modieus zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. De collectie biedt alles wat je nodig hebt om warm en stijlvol de winter door te komen, van lange wollen jassen en wikkelvesten tot warme jumpsuits en bewerkte sweaters. En met de mogelijkheid om unieke, handgemaakte stukken te bestellen, weet je zeker dat je altijd iets draagt dat speciaal voor jou is gemaakt. Investeer in tijdloze stijl en duurzaamheid met de wintermode van CLAU-D, en geniet van een stijlvolle winter.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.