Retouren

U kunt tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst retourneren en ontvangt bericht zodra uw retour verwerkt is. Vul hiervoor onderstaand retourformulier in of print ons retourformulier uit (klik hier).

Uw aankoopbedrag zullen we zo spoedig mogelijk, doch voor 14 dagen, terugbetalen. Het bedrag
wordt teruggestort via de betaalwijze van de bestelling. CLAU-D accepteert alleen artikelen die ongebruikt en in originele staat zijn, inclusief labels etc. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, ook als u een product wil ruilen. Behalve wanneer wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout ons op een of andere manier te verwijten valt.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat CLAU-D Handmade Fashion niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourartikelen. Ons advies is om te vragen om een verzendbewijs (track & tracecode) en deze goed te bewaren.

Artikelen kunnen ook teruggebracht worden naar de winkel in Arnhem. In dit geval betaald u geen verzendkosten. Voor meer informatie over retourneren neemt u contact op met onze klantenservice via info@clau-d.nl of via telnr. +31614228335

Retourformulier

    Ik wil het artikel graag ruilen voor: (optioneel)